Sivut

torstai 31. elokuuta 2017

Yhdeksän kuukauden blogihiljaisuus

MOI!

Mä en viime vuoden lopulla mitenkään tietoisesti päättänyt lopettaa tätä blogia, se vaan jäi. Meidän elämässä tuli niin paljon muutoksia, etten pystyny enää repimään aikaa koneella istumiseen. Me siis muutettiin maalle, päivät meni meidän 1-vuotiaan kans kotona, illat töissä ja viikonloput sit kavereiden ja perheen kesken huidellen ja hengaillen. Vaikka aluks vähän kaipailinkin blogin kirjottamista, tuntu sen lopettaminen kuitenkin tosi helpottavalta. Kirjottaminen, kuvien valkkaus ja muokkaaminen vei kuitenkin aina niin paljon aikaa. Yhtään en väitä, että se olis ollu pakonomaista tai ikävää puuhastelua. Päätin vaan käyttää sen ajan mielummin lapsen kanssa läsnäoloon, himahommiin, netflixiin ja ihan perus perhe-elämään, tiedättekös.

En myöskään tietoisesti ollu päättänyt jatkaa tätä blogia, tänään vaan tuli sellanen tunne, et mullahan on blogi, käynkin kurkkaamassa onks se viel olemassa! Viime kirjautumisesta kun tosiaan oli se 9 kk. Ja niin vaan ne salasanat oli unohtunu, mut blogi oli olemassa, muutama kommentti eksynyt odottamaan julkaisua (muistaako joku muka meidät?), blogitestit tallessa ja koko blogi pysähtynyt viime joulukuuhun. Pitäisköhän tätä nyt herätellä henkiin, perustaa kokonaan uusi vai mitähän tässä tekis...? Kova halu olis kyllä palata kuvioihin, mut meneekö mun kaikki illat sit läppärin ruutua tuijotellen :D Se on varmaan tää alkava syksy ja pimenevät illat, kun bloggaminen taas houkuttais & koukuttais.

MEIDÄN JENGI ON KASVANUT YHDELLÄ MINITYYPILLÄ TÄNÄ KESÄNÄ.


Kotona pyörii tällä hetkellä mun ja Samin lisäks taapero, vauva ja koira. Voisin kirjottaa omaan postaukseen vähän tarkemmin meijän tän hetkisistä meinigeistä, kunhan nyt ensin mietiskelen päätänkö jatkaa tätä blogia. Koska jos palaan, haluun kuitenkin olla aktiivinen ja löytää aina sen ajan myös blogille kaiken tän härdellin keskellä. Toisekseen tarviin teitä lukijoita siihen, et mun mielenkiinto pysyy yllä, ni kysyisinkin tähän alkuun lukeeko kukaan mun vanha lukija tätä postausta tai kiinnostaisko ylipäätään lukea jatkossa juttuja meidän elämästä? Tietäisin lähdetäänkö ihan nollasta liikenteeseen :)

Jenna

4 kommenttia:

 1. Luen!! Ikävä ollut sun blogitekstejä, mutta onneksi olet päivitellyt Instaa, sillä sun Instaakin on mielenkiintoista seurata! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikä, ihana kuulla!!! Tulipas hyvä mieli :)

   Poista
 2. Hei voi vitsit ihanaa! En tiiä oonko ikinä kommentoinu sun blogiin, mutta tosi pitkältä ajalta oon lukenu sun postauksia ja käynyt tänä aikanaki välillä kurkkimassa ootko postannu tai ilmottanu lopettavas ja ai että jes olit kirjottanu! :D onnea perheenlisäyksestä, mua ainakin kiinnostaa kaikki sun jutut vaikket joka päivä kirjottais ni ottasit vaikka joka sunnuntai koneen käteen :D lupaan kommentoida enemmän jos jatkat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Wau siistiä! Kiva kun nyt kommentoit :)) Tosi ihana kuulla, et siellä ollaan luettu mun höpinöitä pidemmänkin aikaan ja halua jatkaa vieläkin vaikka tähän väliin tulikin pitkä hiljaisuus.

   Poista